Welkom bij Aalbers Schilderwerken

Aalbers Schilderwerken Wijchen B.V. is in 1946 opgericht als een schildersbedrijf, maar heeft haar werkzaamheden al jaren geleden uitgebreid met timmerwerk en glaszetten. Het van oorsprong Wijchense bedrijf werkt in nieuwbouw - en onderhoudswerken en ook renovatieprojecten voor een groot aantal vaste klanten, waaronder woningbouwverenigingen, bedrijven, stichtingen en particulieren.

Ambacht, vakmanschap en kwaliteit en service staan bij onze medewerkers hoog in het vaandel. De combinatie van drie diciplines binnen een bedrijf werkt tijdsbesparend en kwaliteitsverhogend. Aalbers Schilderwerken is een erkend schilders-, glaszetters-, geveltimmerwerk- en behangersbedrijf en heeft een VCA veiligheidscertificaat. Onze vakmensen zijn enthosusiast en geven u graag deskundig advies. 

AALBERS: DESKUNDIG MET DRIE DISCIPLINES

Onderhoud is meer dan schilderwerk alleen. Het doet een beroep op het vakmanschap van uiteenlopende disciplines: van schilderwerk en glaszetten tot timmerwerk. Bij Aalbers Schilderwerken komen deze drie disciplines samen. Timmerlieden en schilders werken zij aan zij en zijn zich bewust van de onderlinge afhankelijkheid. Alleen bij een goede ondergrond kan immers langdurig worden beschermd en verfraaid. Vanuit een rijke schilderstraditie maakt Aalbers schilderwerken zich sterk voor de integrale aanpak van compleet onderhoud aan woningen. Een unieke aanpak, die zijn meerwaarde in de praktijk bewijst door hoge kwaliteit, efficiƫnte wijze van werken, totale verantwoordelijkheid.

Wij werken voor;

  • Woningcorporaties
  • vve-beheerders
  • Bedrijven
  • (Semi)Overheid
  • Particulieren

Bent u opzoek naar een schilder, isolatie of timmerbedrijf in de regio Wijchen? Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een technische vraag. Neem dan contact op via het offerte aanvraag formulier of bel ons op onderstaand nummer. Wij zijn een erkend onderhoudsbedrijf in de regio Wijchen, Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Winssen, Druten, Beek, Cuijk, Heumen, Malden, Elst, Arnhem, Groesboek, Grave, Oss, Ravenstein, Cuijk en 's-Hertogenbosch

Bekijk door ons gerealiseerde projecten

Voor meer informatie wat betreft projecten? Neem een kijkje op onze Facebook pagina. Hier worden recente updates gegeven van onze lopende projecten in heel Nederland

http://wqd.nl/AalbersopFacebook